NA EGZIT I AUTOBUSOM SA BEOGRADSKOG AERODROMA

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA "EGZIT" I AUTOBUSOM SA BEOGRADSKOG AERODROMA

NOVI SAD - Javno gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad saopštilo je da će u vreme predstojećeg "Egzita", zbog velikog broja gostiju koji se očekuju i iz zemlje i inostranstva, javni prevoz biti organizovan prema najvišim standardima te delatnosti.

Proradila je i nova linija od novosadske Međumesne autobuske stanice do surčinskog aerodroma "Nikola Tesla" u okviru koje autobusi, po ceni od 1.000 dinara, prevoze posetioce do kraja tog muzičkog festivala.

Do 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jula je, osim autobusima koji redovno saobraćaju kraj Petrovaradinske tvrđave, prevoz posetilaca "Egzita" organizovan i vanrednim linijama tog gradskog prevoznika. Jedna je uvedena od terminala kod Železničke stanice, kroz centar grada do "Egzitovog" kampa u Petrovaradinu i nazad, a interval polazaka je 40 minuta.

Drugom linijom će se gosti, na svakih 20 minuta, prevoziti od kampa na Oficirskoj plaži do restorana "Trag" kod Tvrđave, dok će na redovnim linijama 3 i 9, od četvrtka do ponedeljka u takozvanim špicevima, biti angažovani zglobni autobusi, a ukoliko bude potrebno i rezervna vozila.

Putnici će tokom "Egzita", od 7. do 10. jula, moći da kupe i nedeljne karte po ceni od 585 dinara, kojom je omogućen neograničen broj vožnji u prvoj zoni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.