NA DVA KOLOSEKA

Izvor: Kurir, 06.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DVA KOLOSEKA

Iako je lepoj makedonskoj pevačici Karolini Gočevoj trenutno u prvom planu Radijski festival, na kome će se pojaviti sa pesmom „Kad te nema“, a za koju najavljuje i spot odmah nakon završetka takmičenja, ne nalazi vremena za predah.

Trenutno sakuplja pesme za album koji će, kako kaže, biti komercijalan. Dosad je snimila samo dve numere, a u planu joj je da na CD uvrsti najmanje deset kompozicija, tako da su pred njom velike obaveze. Karolina je najavila i jednu duetsku pesmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je samo istakla da će ona biti veliko iznenađenje. Ali, to nije sve. Uporedo sa ovim komercijalnim nosačem zvuka, Gočeva priprema i ploču sa makedonskim etno zvukom na kome će se naći pesme kao što je „Ružo, ružice“, koju je crnogorska publika imala prilike da čuje na prošlogodišnjim „Sunčanim skalama“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.