NA DEČIJEM ROĐENDANU RANJENO SEDAM OSOBA: Prišao im nepoznati čovek i počeo da puca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DEČIJEM ROĐENDANU RANJENO SEDAM OSOBA: Prišao im nepoznati čovek i počeo da puca

Svađa je počela u stanu, gde je 12 odraslih slavilo detetov rođendan, a nastavila se ispred zgrade.

U pucnjavi koja je izbila posle svađe na rođendanu dvogodišnjeg deteta u Kamp Srpingsu, u američkoj saveznoj državi Merilendu, ranjeno je sedam osoba.

U jednom trenutku ljudima koji je "razmenjivala reči" prišla je nepoznata osoba i počela da puca u njih, kaže Henk Stavinski, šef policije okruga Princ Džordž, gde se pucnjava desila.

7 people shot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 2-year-old’s birthday party in Maryland https://t.co/FnTJDluRln pic.twitter.com/QDk5IHdC9T

— State of Press (@stateofpress) August 25, 2019

Troje od sedmoro povređenih je u kritičnom stanju, ali se očekuje da će svi preživeti jer nisu životno ugroženi, dodao je Stavinski.

Svih sedmoro su starosti između 18 i 20 godina.

Napadač je još u bekstvu, a Stavinski kaže da policija veruje da je napadač delovao sam.

On takođe kaže da je vrlo verovatno da su je pre pucnjave došlo do verbalnog sukoba između gostiju i napadača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.