Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2021, 23:38

N1 reporteri o presudi Simonoviću i Zakonu o poreklu imovine

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića. O tom sudskom postupku i reakcijama na presudu govori reporterka Sanja Sovrlić. Oružje u borbi protiv korupcije ili marketinški trik vlasti? Ko će biti pod lupom izmenjenog Zakona o poreklu imovine koji se našao pred poslanicima - u analizi Vanje Đurić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 24. febrauar 2021. godine

Izvor: Beta, 24.Feb.2021, 09:56

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o pogoršanju epidemiološke situacije u Srbiji, o ocenama predsednika Srbije Aleksandra Vučića da predstoje pritisci na Beograd radi priznanja Kosova i o drugim dogadjajima.ALO - "Broj zaraženih ponovo preko 3.000 dnevno", o epidemiji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.