N1: Vlada obezbedila prevoz za zarobljene turiste iz Havane

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2020, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1: Vlada obezbedila prevoz za zarobljene turiste iz Havane

Vlada Srbije obezbedila je prevoz za grupu od 28 turista koji su bili na aerodromu u Havani, objavio je N1 pozivajući se na saznanja iz Vlade.

Turisti su letom Aeroflota stigli u Moskvu, odakle će avionom Er Srbije u toku popodneva doputovati u Beograd.

Za N1 je rečeno i da je u koordonaciji Ministarstva saobraćaja, Ministarstva spoljnih poslova, kabineta predsednika i Er Srbije organizovan humanitarni let za Dohu (Katar) koji treba da preveze putnike za Srbiju, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su proveli nekoliko dana na aerodromu u veoma teškim uslovima.

Avion je za Dohu poleteo je jutros oko osam sati i očekuje se da sleti u Beograd oko 19.25.

Na aerodromima ostaju putnici u Parizu i Dubaiju, kao i oni iz Bankoka koji se još nisu snašli za dolazak u Evropu, a srpskih državljana koji ne mogu da se vrate ima i u Pragu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.