N1: Povređena socijalna radnica izgubila prst

Izvor: B92, 12.Jul.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1: Povređena socijalna radnica izgubila prst

Beograd -- Žena i dete ubijeni su ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a tom prilikom povređeno je troje radnika. N1 navodi da je jedna radnica izgubila prst.

Kako N1 nezvanično saznaje, socijalna radnica koja je zadobila posekotine po leđima i rukama je operisana, ali doktori nisu uspeli da joj spasu prst. Još jedan od povređenih – muškarac, posečen je po licu, a hirurzi nisu uspeli da saniraju povredu nerava koju je tom prilikom zadobio.

Inače, N1 navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su u znak protesta kolege počele da se okupljaju ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, gde se dogodio zločin.

Prema rečima pojedinih od zaposlenih koji su se našli na skupu, jedan od razloga je neispunjenje uslova koji su socijalni radnici još odavno tražili, među kojima je i postavljanje obaveznog obezbeđenja na ulazu u svaki socijalni centar.

Da podsetimo, muškarac je danas ispred Centra ubio ženu i udavio dete, a povredio je troje radnika Centra za socijalni rad koji su pokušali da ga spreče u zločinu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ubrzo je zakazao hitan sastanak sa ministarkom pravde Nelom Kuburović i ministrom rada Zoranom Đorđevićem, a potom naveo da će se preduzeti hitne mere.

On jenaveo da je napadač ranije osuđivan. Muškarac je uhapšen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.