N1: Devojka sišla s prozora Predsedništva Srbije, ne zna se razlog njenog postupka

Izvor: Beta, 20.Okt.2020, 18:39

N1: Devojka sišla s prozora Predsedništva Srbije, ne zna se razlog njenog postupka

Devojka koja je danas popodne oko sat vremena stajala na prozoru Predsedništva Srbije, na kraju je sama sišla, a razlog njenog postupka još nije poznat, javlja N1.Ona se iz još nepoznatih razloga danas popdne popela na prozor Predsedništva, a policajci i obezbedjenje su pokušavali da je spuste.Nakon sat vremena glasne svadje sa policajcima, devojka je sama sišla i otrčala ka spomeniku Ivi Andriću.Policajci i radnici Predsedništva su je sustigli i obavili razgovor s njom, nakon čega se gužva razišla.N1: Devojka se popela na prozor Predsedništva SrbijePolicija pokušava da skine devojku koja se popela na prozor zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu.Kako je preneo N1, razlog devojke da se drži za prozor Predsedništva još nije poznat.Prisutna su dva policajca i jedan zaposleni u Predsedništvu Srbije.Devojka se izula, i svadja se sa ljudima koji je okružuju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DEVOJKA SE POPELA NA PROZOR PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Scena za nevericu na Andrićevom vencu, policija pokušava da je pomeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020

Prisutna su dva policajca i jedan zaposleni u Predsedništvu Srbije..Jedna devojka popela se na prozor zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu, a pripadnici policije pokušavaju da je pomere odatle.....Još se ne zna šta je razlog njenog poteza...Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.