N. Varoš: Moguća vanredna situacija

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Varoš: Moguća vanredna situacija

Zbog snega koji pada već četiri dana moguće je proglašenje vanredne situacije na području Nove Varoši, rekao je predsednik opštine Dimitrije Paunović.

“Ove zime smo već dva puta proglašavali vanrednu situaciju, a ukoliko se održi ovaj intenzitet padavina moraćemo to da učinimo i treći put, kako bismo obezbedili sredstva za čišćenje saobraćajnica“, izjavio je on i dodao da je novac predviđen planom zimskog održavanja odavno potrošen.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečima, najteže stanje je u selima koja pripadaju Mesnoj zajednici Jasenovo, odnosno na pravcu od Nove Varoši ka Ivanjici, gde je na postojećih 20 centimetara palo dodatnih pola metra snega.

Putari krajnjim naporima održavaju put prema Beloj Reci i Ljubišu, ali su sporedni putni pravci prema pojedinim selima zavejani, kaže predsednik opšstine.

“Za sada nema većih teškoća u snabdevanju električnom energijom, sneg nije težak pa nema stabala koja su pala na vodove, a ekipe su neprestano na terenu“, zaključio je Paunović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog snega u delu novovaroške opštine vanredna situacija

Izvor: Studio B, 08.Apr.2015, 10:49

Zbog obilnog snega, čija visina na pojedinim mestima prelazi jedan metar, na području novovaroške teritorije uvedena je vanredna situacija, izjavio je predsednik te opštine Dimitrije Paunović...On je precizirao da je vanredna situacija uvedena u mesnim zajednicama Jasenovo, Božetići, Draglica...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.