Muzički vodič od 12. do 18. oktobra

Izvor: Danas, 12.Okt.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički vodič od 12. do 18. oktobra

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte, i događaje praćene dobrim zvukom, koji će se odviti u narednih sedam dana. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za predstojeći period. Sadržaj je preuzet sa online najava događaja. Članak Muzički vodič od 12. do 18. oktobra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajberhondrija – pretraživanje simptoma bolesti na internetu

Izvor: Danas, 12.Okt.2018

Internet utiče na niz mentalnih poteškoća, uključujući i ono koje je poznato kao sajberhondrija (pretraživanje simptoma bolesti), te različite zavisnosti, poput one od online kupovine i društvenih mreža, piše portal PC press. Članak Sajberhondrija – pretraživanje simptoma bolesti na internetu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.