Muzički tandem snova

Izvor: Danas, 03.Nov.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički tandem snova

Jesenju i zimsku letargiju usled nedostatka kvalitetnih koncerata inostranih izvođača opasno će razdrmati Vlatko Stefanovski i Stefan Milenković koji su za 22. decembar u Sava centru zakazali zajednički koncert. Jedan od najboljih balkanskih gitarista i najpoznatiji srpski violinista zajednički nastup, prema saznanjima Danasa, pripremaju skoro godinu dana, tako da nema sumnje da Beograđane očekuje do sada neviđeni muzički spektakl.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanovski i Milenković najavljuju koncertni šou

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 16:15

Gitarista Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković, koji će održati zajednički koncert “Magija žice” 22. decembra u Sava centru, uveliko pripremaju repertoar, ali ne žele da ga otkriju. ..- Neka spisak pesama ostane tajna do samog koncerta. Bilo je važno da nađemo zajedničko muzičko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.