Muž ubio ženu na ulici

Izvor: RTS, 27.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ubio ženu na ulici

U beogradskom naselju Karaburma,prema nezvaničnim informacijama, jednu ženu je na ulici ubio njen muž, koji je zatim pokušao da izvrši samoubistvo. Još se ne zna motiv zločina.
Kako RTS nezvanično saznaje, nešto pre 14 časova, Z.F. je krenula na posao. Muž ju je presreo na sred ulice i započeo svađu. Prema rečima očevidaca, pocepao joj je majicu i oborio na pod.
"Čula sa...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo i samoubistvo na Karaburmi

Izvor: Kurir, 27.Jul.2008

BEOGRAD, 27. jula 2008. (Beta) - U beogradskom naselju Karaburma danas se dogodilo ubistvo i samoubistvo, javila je televizija Avala. Kako se navodi, muž je na ulici prvo nožem ubio ženu, a zatim ranio sebe. Preminuo je na putu do bolnice.

Nastavak na Kurir...

Izbo ženu pa sebe

Izvor: Kurir, 28.Jul.2008, 06:37

BEOGRAD - Slavoljub Filipović (44) ubio je juče oko 14 časova svoju ženu Zlatu (45) iskasapivši je nožem, na parkingu ulice Nike Miljanića u beogradskom naselju Ćalije iznad Karaburme, a potom izvršio samoubistvo. Tragedija se odigrala ispred prodavnice u kojoj je Zlata nedavno počela da radi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.