Muž pregažene žene: Molio me da ne zovem policiju jer mu više neće dati da vozi kola

Izvor: Press, 29.Dec.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž pregažene žene: Molio me da ne zovem policiju jer mu više neće dati da vozi kola

Prenosimo tekst Vesne Torović za Blic u kome suprug pregažene žene koji je ujedno i očevidac, prepričava šta se dogodilo.
"Automobil je odjednom, ludački, krenuo unazad. Mene je udario u ruku, ali je Vojislavu ubio na mestu!"
Tihim jedva čujnim glasom Ilija Ljubenović, kome su 82 godine, još jednom prepričava i proživljava nesreću koja se dogodila prekjuče u dvorištu zgrade u Ulici Dragiše Cvetkovića, kada je na njih naletelo vozilo u kojem je za volanom bio maloletni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << N. P. (15) iz Niša.
- Bolje da smo oboje poginuli. Vojislava i ja smo se vraćali iz novogodišnje nabavke. Po navici sam išao malo ispred, da bih pre stigao do stana, ostavio namirnice i vratio se da joj pomognem. Nismo stigli ni da se pomerimo. Mene je auto udario u ruku, ispala mi je kesa sa flašama. A onda je udario i moju suprugu i usmrtio je na licu mesta.
Kaže da ga je maloletnik, koji stanuje u susednoj zgradi, posle nesreće molio da ne zove policiju.
- A Vojislava leži ispod vozila, glava joj sva krvava - teško idu reči. - Počeo je da mi priča da roditelji više neće da mu daju da vozi kola, ako pozovem policiju. Komšije mi kažu da se on i pre ponašao kao manijak sa kolima. Nije mi jasno zašto su mu roditelji davali da vozi.
Otac maloletnika je hteo da dođe kod Ljubenovića, da se izvini, ali Ilija nije hteo da ga primi.
- Šta imam ja od njegovog izvinjenja kad moje žene više nema - ogorčeno kaže Ilija koji čeka ćerku Mariju da iz Londona dođe majci na sahranu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.