Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2023, 02:32

Muž poznate voditeljke je frajer i po: Tanja Rađenović izmenila lični opis, a tek njega da vidite (foto)

Muž Tanje Rađenović promenio izgled, pustio bradu
Muž Tanje Rađenović pojavio se sa prelepom voditeljkom na proslavi rođendana NAXI radia i tom prilikom oduševili svojom usklađenošču. O promeni izgleda voditeljke “Nacionalnog dnevnika” Tanje Rađenović mesecima se već priča jer deluje kao da voditeljka uopšte ne stari.
ATA images

Muž Tanje Rađenović usrećio je voditeljku u potpunosti Ipak, pre godinu dana Tanja je na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mrežama navela da se nije podvrgla plastičnim operacijama. Pred kamerama je uvek ozbiljna, što priroda njenog posla zahteva, međutim lice voditeljke se raširi u osmeh čim ugleda svog supruga.
Pročitajte Tanja Rađenović pokazala izvajano telo na kome bi joj mnogi pozavideli Muž Tanje Rađenović njena je ljubav za sva vremena a upoznala ga je na poseban način.
ATA images

Muž Tanje Rađenović njena je sudbina – Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu.
Pročitajte Voditeljka Tanja Rađenović – Protiv muža sam pisala peticiju! – Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana – ispričala je Tanja svojevremeno za “Blic Ženu”, da bi se onda osvrnula na sam čin venčanja.
ATA images

– To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u jednom prestoničkom hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi – dodala je tada Rađenovićeva.
Pročitajte Posle toliko godina i ona je poklekla – Zbog estetskih korekcija Tanju Rađenović niko ne prepoznaje FOTO Evidentno je da Muž Tanje Rađenović i te kako vodi računa o izgledu, pa mišiće često ističe u prvi plan što, čini se prelepoj voditeljki koja u svemu može da mu parira, ne smeta ni najmanje.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.