Muslimansko bratstva traži povratak Morsija na vlast!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslimansko bratstva traži povratak Morsija na vlast!

KAIRO - Vođa egipatskog islamističkog pokreta Muslimansko bratstvo Mohamed Badi poručio je danas da neće prihvatiti vojnu vlast i pozvao na povratak na čelo države zbačenog predsednika Mohameda Morsija.

Badi se u Kairu obratio desetinama hiljada pristalica zbačenog predsednika rečima "Vaš vođa je Morsi". Prvi čovek Bratstva pozvao je pristalice da ostanu lojalni svom predsedniku. "Bog je Morsija učinio pobednikom, i on će mu pomoći da se vrati na vlast. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mi smo njegovi vojnici i branićemo ga svojim životima", kazao je Badi. On je pozvao Egipćane na proteste i poručio vojnim vlastima da se neće uplašiti od pretnji. Badi je po zbacivanju Morsija sa vlasti bio priveden, ali je danas pušten na slobodu. "Sloboda revolucionarima, nastavićemo našim putem", poručio je Badi na skupu u Kairu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.