Muškarci vole da masturbiraju na poslu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci vole da masturbiraju na poslu

Istraživanje američkog magazina Glamur pokazalo je da 31 odsto muškaraca masturbira na radnom mestu, a isto toliko prilikom posete roditeljima, dok 24 odsto to radi u toku vožnje. Ma je l moguće?!?

Urednica magazina navodi da su uprkos ovim pomalo senzacionalističkim statistikama muškarci poslednjih deset godina prilično evoluirali, posebno u odnosu na prava žena i homoseksualce.

Većina ispitanika je izjavila da bi bez problema glasala za ženu za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << države, a 56 posto je priznalo da bi se osećalo polaskanim kada bi im se homoseksualac udvarao.

Anketa otkriva i da muškarci žele ozbiljnu ljubavnu vezu i da sve manje vole veštačke grudi.

Istraživanje je, takođe, pokazalo da je novac muškarcima glavna preokupacija. Daleko se više plaše siromaštva, nego smrti.

Iako su spremni da na predsedničkim izborima glasaju za ženu, 42 posto muškaraca, ipak, više voli da njihova supruga uzme njihovo prezime.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.