Muškarci oduševljeni: Lezbo akcija u Parovima!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci oduševljeni: Lezbo akcija u "Parovima"!

Sandra Meduza sinoć je u vili "Parova" spopala Kseniju Kranjec pred svima!

PaTakmičari su igrali "masne fote", a Meduza je dobila zadatak da poljubi seksi Slovenku, što je prihvatila sa zadovoljstvom.

Sandra je prvo opkoračila Kseniju, zatim je uhvatila za grudi i mazila na oduševljenje prisutnih muškaraca. Kranjecova ju je gledala u čudu, ali se nije opirala.

Međutim, kada je Meduza iznenada poljubila Kseniju, ova se odmah odmakla. Iako je Sandra bila navalentna, atraktivna Slovenka na kraju ju je odgurnula od sebe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LEZBO AKCIJA U PAROVIMA: Sandra Meduza mazila seksi Slovenku po grudima, pa počela da je… (18+) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2017

Jasno je da Sandru Meduzu nije blam da uradi bilo šta u "Parovima", a to je dokazala i kada je spopala Slovenku Kseniju Kranjec i počela da je miluje i ljubi...Sandru nije trebalo dugo nagovaratai na akciju i ona je opušteno prišla Kseniji i počela da je mazi po grudima, a potom je usledilo i nekoliko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.