Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

Izvor: B92, 14.Mar.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

Beograd -- Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

On je sa ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA.

U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina, a i on je prevezen na VMA.

Hitna pomoć imala je 105 intervencija, od kojih je 12 bilo na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramvaj udario muškarca kod Ekonomskog fakulteta

Izvor: RTS, 14.Mar.2019

. Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta kada ga je sinoć udario tramvaj, rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći.

Nastavak na RTS...

Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

Izvor: Večernje novosti, 14.Mar.2019

Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. On je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.