Muškarac se razneo bombom u TV centru u Abhaziji

Izvor: B92, 17.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se razneo bombom u TV centru u Abhaziji

Suhumi -- Nepoznati muškarac razneo se bombom u državnom televizijskom centru u Abhaziji, rekao je neimenovani lokalni zvaničnik, javlja AFP.

"Muškarac se razneo na teritoriji TV centra. Bilo je očigledno da je imao bombu", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Abhazije Aslan Kobakija, prenosi ruska agencija RIA Novosti.

Abhazija je mali secesionistički region u Gruziji koji uživa podršku Moskve.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac se razneo bombom u zgradi televizije

Izvor: Mondo, 17.Okt.2016

Nepoznati muškarac razneo se danas bombom u državnom televizijskom centru u Abhaziji, malom secesionističkom regionu u Gruziji koji uživa podršku Moskve, javlja AFP...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.."Muškarac se razneo na teritoriji TV centra. Bilo je očigledno da je imao bombu", izjavio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.