Izvor: Blic, 07.Jan.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Muškarac sa najvećim penisom je običan PREVARANT"

Meksikanac Roberto Kabrera (55) tvrdi da ima najduži penis na svetu, zbog čega se i registrovao kao osoba sa invaliditetom jer mu navodno, veliki polni organ onemogućava rad.

Međutim, jedan od vodećih meksičkih radiologa tvrdi da Kabrera laže. Hesus Pablo Gil Muro, lekar koji je CT aparatom pregledao Kabrera, tvrdi da nije hteo da skine zavoje i da nije hteo da mu pokaže kožu penisa.

- CT mi je pokazao da je koža penisa vrlo velika i da se proteže sve do njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolena - rekao je Muro.

"Međutim, njegov je penis dugačak između 16 i 18 centimetara."

Kabrerinu tvrdnju da je vlasnik najdužeg penisa već je jednom osporio vlasnik drugog najdužeg penisa na svetu, 47-godišnji američki glumac Džona Falkon. Falkon čiji je penis prema njegovim merenjima u stanju erekcije dugačak 34 centimetra, rekao je da je Kabrera uz pomoć tega rastegao kožu penisa i da je meksikančev penis zapravo normalne dužine, prenosi "Jutarnji".

Amerikanac je za "San" rekao da su lekari čak rekli da bi Kabrera mogao da ima normalan seksualni život kada bi se podvrgnuo obrezivanju.

Kabrera međutim tvrdnje Mura i Falkona poriče. Meksikanac kaže da ne može da radi jer ne može da se sagne i nosi uniformu. Ali iako prima određena sredstva na račun svog invaliditeta, Kabrera tvrdi da se hrani u narodnim kuhinjama.

- Ne mogu da brzo trčim pa me kompanije ne žele. Kažu da će me nazvati međutim nikada me ne nazovu - objasnio je Kabrera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.