Muškarac ranjen u Novom Pazaru preminuo na putu ka Beogradu

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ranjen u Novom Pazaru preminuo na putu ka Beogradu

Ranjeni muškarac trebalo je, nakon ukazane pomoći, da bude prebačen u Urgentni centar u Beogradu.
Jutros, oko 01.45 sati u klubu "Berlin 90 stepeni" u Novom Pazaru, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je jedna osoba više puta upucana u grudni koš i nogu, saopštila je ranije danas Policijska uprava Novi Pazar.
Doktor Izet Tutić rekao je da je muškarac koji je ranjen u pucnjavi tokom noći operisan.
Tutić je rekao da je povređeni primljen u jako lošem stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa povredama u predelu grudnog koša, abdomena i desne natkolenice, zbog čega su lekari veoma brzo intervenisali, hitno uradili prijem i sve mere reanimacije.
Lekar je rekao i da u novopazarskoj bolnici imaju informaciju da je samo jedna osoba ranjena i ona je, po hitnom prijemu, prebačena u sobu za intenzivnu negu gde je reanimirana i pripremljena za operaciju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo muškarac ranjen u Novom Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014

Muškarac koji je ranjen u pucnjavi u noćnom klubu "Berlin 90 stepeni" u Novom Pazaru preminuo je na putu ka Beogradu i i njegovo telo se nalazi u kapeli u Kraljevu, potvrđeno je večeras Tanjugu u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pucnjava u Novom Pazaru, muškarac poginuo

Izvor: RTS, 10.Feb.2014

Muškarac preminuo posle rana zadobijenih u pucnjavi u Novom Pazaru. Na njega su pucale dve osobe, a posle sukoba je operisan u novopazarskoj bolnici. Preminuo je na putu za beogradski Urgentni centar...Rano jutros u pucnjavi u Novom Pazaru, na Samira Plojovića, starog oko 50 godina, ispaljena su dva...

Nastavak na RTS...

Muškarac ranjen u Novom Pazaru preminuo na putu ka Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2014

KRALjEVO - Muškarac koji je ranjen u pucnjavi u noćnom klubu "Berlin 90 stepeni" u Novom Pazaru preminuo je na putu ka Beogradu i i njegovo telo se nalazi u kapeli u Kraljevu, potvrđeno je večeras Tanjugu u Kraljevu. Ranjeni muškarac trebalo je, nakon ukazane pomoći, da bude prebačen u Urgentni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.