Muškarac ranjen ispred kluba Brodarac

Izvor: Mondo, 17.Nov.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ranjen ispred kluba "Brodarac"

Muškarac od oko 40 godina zatečen je jutros sa prostrelnom ranom ispod srca ispred kluba "Brodarac" na Starom sajmištu.

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodilo sedam saobraćajnih udesa u kojima je povređeno 11 osoba od kojih jedna teško, a jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja, izjavila je danas za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jutros u 5.56 časova ispred kluba "Boradrac" na Starom sajmištu zatečen je muškarac od oko 40 godina bez svesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa prostrelnom ranom ispod vrha srca i izlaznom u slabinskom delu kičme i prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar, objasnila je ona.

Devojka stara oko 24 godine teško je povređena kao vozač oko pola deset uveče u udesu u Sremčici i sa tupom povredom glave, vrata i karlice, oduzetošću donjih ekstremiteta prebačena je u Urgentni centar na reanimaciju.

U saobracajnom udesu oko 19 časova kod Hale pionir povređenja je petnestogodišnja devojčica kao pešak, a u udesu na Zrenjaninskom putu oko pola devet povređena su četiri mladića, dok je u ulici Petra Lekovića u 21.17 sati povređena ženska osoba kao suvozač.

Na raskrsnici Beogradske i Goričke ulice u Srmečici nešto pre 23 časa dogodila se nezgoda u kojoj su poveređene tri osobe od kojih je jedna odbila pregled i bolinčki tretman.

Oko 21.30 sati na Zrenjanskim putu isperd firme "Beolio transport" povrđen je radnik, a povredio ga je autobus u garaži.

Macura je istakla da je tokom noći bilo 116 intevncija Hitne pomoći, od kojih 28 na javnim mestima.

Za 24 časa ukupno je bilo 260 intervnecija, 72 na javnim mestima, a najčešće su se Hitnoj pomoći javljali hipertoničari, srčani bolesnici i asmatičari.

(Tanjug, ilustracija: MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac ranjen ispred kluba "Brodarac"

Izvor: Press, 17.Nov.2012

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodilo sedam saobraćajnih udesa u kojima je povređeno 11 osoba od kojih jedna teško, a jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja, izjavila je danas za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura...Jutros u 5.56 časova ispred kluba "Boradrac" na Starom sajmištu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.