Muškarac poginuo u eksploziji automobila u Nišu VIDEO

Izvor: B92, 19.Dec.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poginuo u eksploziji automobila u Nišu VIDEO

Niš -- Nepoznati muškarac poginuo je oko 20 časova u eksploziji automobila na periferiji Niša, potvrđeno je u Hitnoj pomoći. Uzrok eksplozije nije poznat.

Agenciji Beta rečeno je da je Hitna pomoć intervenisala na mestu događaja u Francuskoj ulici u Nišu, ali da je samo mogla biti konstatovana smrt.

Kako je rečeno, nastradali je zatečen za volanom vozila.

Uzrok eksplozije trenutno nije poznat, kao i ni identitet nastradalog.

"Južne vesti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navode da je snažna eksplozija odjeknula niškim naseljem Trošarina, da je automobil koji je eksplodirao potpuno uništen, kao i da je oštećeno nekoliko vozila koja su bila u blizini.

Takođe, mediji navode da je policija zatvorila ceo kvart.

Za mesec dana u Nišu je zapaljeno šest automobila, a poslednji u nizu je automobil zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu Zorana Bogdanovića. Među zapaljenim automobilima su i automobil zamenika gradonačelnika, kao i direktora Javnog komunalnog preduzeća "Tržnica".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac poginuo u eksploziji automobila u Nišu

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2017

Nepoznati muškarac poginuo je oko 20 časova u eksploziji automobila na periferiji Niša, potvrđeno je u Hitnoj pomoći...Beti je rečeno da je Hitna pomoć intervenisala na mestu događaja u Francuskoj ulici u Nišu, ali da je samo mogla biti konstatovana smrt...Kako je rečeno, nastradali je zatečen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.