Muškarac oteo autobus i uleteo u gomilu, pet mrtvih VIDEO

Izvor: B92, 25.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac oteo autobus i uleteo u gomilu, pet mrtvih VIDEO

Pet osoba je nastradalo, a 21 je povređena kada je muškarac oteo autobus i uleteo u gomilu u kineskom gradu Longjan, prenose svetski mediji.

Incident se dogodio u jugoistočnoj provinciji Fudžijan, a napadača je privela policija.

Prema prvim izveštajima, napadač je uz pretnju nožem uspeo da preuzme autobus. Kako javljaju mediji, jedan od ubijenih je policajac.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se oštećeni automobili i grupa policajaca koji hapse napadača, kao i povređeni u napadu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac oteo autobus i uleteo u gomilu, petoro mrtvih (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2018

Pet osoba je nastradalo, a 21 je povređena kada je muškarac oteo autobus i uleteo u gomilu u kineskom gradu Longjan, prenose svetski mediji...Incident se dogodio u jugoistočnoj provinciji Fudžijan, a napadača je privela policija...Prema prvim izveštajima, napadač je uz pretnju nožem uspeo da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.