Muškarac izrešetan ispred lifta u zgradi na Novom Beogradu

Izvor: Prva.rs, 20.Feb.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izrešetan ispred lifta u zgradi na Novom Beogradu

Muškarac je ubijen u hodniku zgrade, odnosno pred liftom, a zatečen je bez znakova života sa nekoliko ustrelnih i prostrelnih rana, uglavnom u glavu i konstatovana je njegova smrt, rekla je Macura.
Radi se o G.R (37), koji je poznat crnogorskoj policiji zbog niza krivičnih dela. On se preselio iz Cetinja pre nekoliko meseci u Beograd. Komšje u zgradi u Jurija Gagarina nisu želele da komentarišu ubistvo.
 - Otvorili su vrata, i sve je bilo puno krvi...Katastrofa! Sreća što >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su deca nisu krenula u vrtić, pa nisu videla taj zastrašujući prizor - rekao je za "Blic" jedan od stanara zgrade.
Kako Alo! prenosi, veruje se da je ubica koristio prigušivač prilikom likvidacije G.R, koji je izrešetan u garaži u kojoj ima lift, kada je izlazio iz automobila, nameravajući da stigne do svog stana.
Izvor: Blic, Alo Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.