Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Srbije uhapšen zbog više krađa na području Bijeljine

ZVORNIK - Pedesetosmogodišnji muškarac čiji su inicijali S.M. iz Srbije uhapšen je na osnovu centralne potjernice Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina zbog sumnje da je na području tog grada počinio više krađa.

Njega su juče uhapsili pripadnici Policijske stanice Kozluk kod Zvornika, a nakon kriminalističke obrade predat je u nadležnost CJB Bijeljina, saopšteno je danas iz zvorničkog CJB.

Zvornička policija identifikovala je i pronašla lice M.Š. iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Zvornika, koje je osumnjičeno da je iz porodične kuće ukralo ručni trimer, aparat za varenje i srebrni lančić sa privjeskom, ukupne vrijednost oko 500 KM.

Policija je, nakon jučerašnje dojave o krađi, pronašla osumnjičenog koji je priznao krivično djelo i protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zvornik: Uhapšen muškarac iz Srbije zbog krađa na području Bijeljine

Izvor: Blic, 16.Feb.2017

S.M. (58) iz Srbije uhapšen je u Zvorniku na osnovu centralne poternice Centra javne bezbednosti Bijeljina zbog sumnje da je na području tog grada počinio više krađa...Njega su juče uhapsili pripadnici Policijske stanice Kozluk kod Zvornika, a nakon kriminalističke obrade predat je u nadležnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.