Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz BiH osuđen za krađu i silovanje u Sloveniji

LJUBLJANA - Sud u Mariboru osudio je danas na pet godina i tri mjeseca zatvora, protjerivanje i petogodišnju zabranu ulaska u Sloveniju 26-godišnjeg hrvatskog državljanina sa stalnim prebivalištem u BiH i privremenim u Sloveniji, nakon nagodbe s tužilaštvom i priznanja dvije pljačke i jednog silovanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvat osuđen za krađu i silovanje u Mariboru

Izvor: B92, 17.Dec.2019

Hrvatski državljanin (26) osuđen je na 5 godina i 3 meseca zatvora, proterivanje i petogodišnju zabranu ulaska u Sloveniju...Hrvatski državljanin sa stalnim prebivalištem u BiH i privremenim u Sloveniji osuđen je nakon nagodbe s tužilaštvom i priznanja dve pljačke i jednog silovanja...Slovenački...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.