Muškarac iz Bajine Bašte uhapšen zbog nasilja nad ćerkom (13): DAVIO JE golim rukama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Bajine Bašte uhapšen zbog nasilja nad ćerkom (13): DAVIO JE golim rukama!

Detetu pošla krv

Pred osnovnim sudom u Užicu određen je pritvor N. J. iz okoline Bajine Bašte zbog toga što je pretukao svoju ćerku (13) i davio je golim rukama.

Povod da nasilnik nasrne na jednu od svoje dve ćerke, koju je inače često maltretirao, bio je mobilni telefon koji je devojčici, krijući od oca, kupila majka.

Na putu nedaleko od kuće N. J. je zatekao ćerku sa telefonom, pa joj onda udario nekoliko šamara, rukama je stezao za vrat i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povukao za nos toliko jako da je detetu pošla krv.

Potom ju je odvukao kući gde je obema ćerkama i supruzi, stavljajući do znanja da nije smela da kupi telefon, pretio da će ih zatvoriti u sobu i ostaviti da gladuju iza zaključanih vrata.

Majka i obe ćerke su iskoristile priliku kada je N. J. zaspao a zatim su krišom pobegle iz kuće kod familije u Užice. Nasilnik nije bio pod dejstvom alkohola, a u selu u kom živi poznat je kao prgava osoba.

N. J. se tereti za nasilje nad detetom a pre deset godina osuđen je zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Noćas u Borči: Ulična TRKA AUTOMOBILA završila SUDAROM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2017

Vozila se kretala mnogo većom brzinom od dozvoljene..U Ulici Bratstva i jedinstva u Borči sinoć se, prema nezvaničnim informacijama, prilikom ulične trke i vožnje u suprotnom smeru, dogodila saobraćajna nesreća...Muškarac iz Bajine Bašte uhapšen zbog nasilja nad ćerkom (13): DAVIO JE golim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.