Muškarac TROVAO BRAČNI PAR FENTALINOM kako bi nasledio njihovu MILIONSKU kompaniju! Izmenio njihov testament pa ugradio kameru da gleda KAKO UMIRU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 18:02

Muškarac TROVAO BRAČNI PAR FENTALINOM kako bi nasledio njihovu MILIONSKU kompaniju! Izmenio njihov testament pa ugradio kameru da gleda KAKO UMIRU

Dugo planirao zločin i pravio se da je sve u redu.
IT radnik, koji je otrovao bračni par opioidnim analgetikom fentanilom i prepravio njihov testament kako bi preuzeo kontrolu nad njihovom milionskom kompanijom, osuđen je za ubistva.
Luk D’Vit (34) sprijateljio se sa Stivenom (61) i Kerol Bakster (64) dok je radio za njih, a kasnije je policiji rekao da je bio "kao usvojeni sin za njih oboje“.
Samo dan nakon njihove smrti, 10. aprila u 6.54 ujutru napisao testament na svom telefonu u kojem mu se prepisuje kompanija para "Kezpleš", koja proizvodi podloge za tuširanje.
Uprkos negiranju njihovih ubistava, D’Vit iz Čerčfilda u Engleskoj proglašen je krivim po obe tačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.