Muškarac (33) ukrao verenički prsten od brata (26) kako bi zaprosio svoju devojku, dodatni potez šokirao sve: Sve je to uradio zbog jednog razloga, a meni kaže da sam detinjast

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:13

Muškarac (33) ukrao verenički prsten od brata (26) kako bi zaprosio svoju devojku, dodatni potez šokirao sve: "Sve je to uradio zbog jednog razloga, a meni kaže da sam detinjast"

Dvadesetšestogodišnji muškarac posvađao se sa svojim bratom (33) nakon što mu je on ukrao verenički prsten kako bi zaprosio svoju devojku

On je na Reditu objasnio da je kupio verenički prsten kako bi zaprosio svoju devojku na njihovu godišnjicu krajem meseca, ali kada je to rekao svom 33-godišnjem bratu, on mu je saopštio da i on planira da zaprosi svoju devojku.

Na iznenađenje autora objave, njegov brat pitao ga je da li može da pozajmi prsten koji je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupio za svoju devojku kako bi ga iskoristio kao zamenu pre nego što odvede svoju devojku da sama odabere prsten.

- Prvo sam mislio da se šali, ali ne, njegov plan je bio da zaprosi svoju devojku, objasni joj da koristi moj prsten kao zamenu, a zatim da je odvede da kasnije odabere svoj prsten - rekao je on.

A onda je dodao da je brat to smislio jer nije želeo da troši previše novca u slučaju da ona ne pristane.

- Ja sam taj njegov predlog odbio. Ali, to nije bio kraj. Samo nekoliko dana kasnije, otvorio je porodični grupni čet samo da bi video sliku prstena koji sam kupio a koji sam podelio sa svojima. I zamislite, došao je kod mene i uzeo ga a da ja nisam ništa shvatio. Bio sam ometen poslom i nisam primetio da ga nema sve dok njegova verenica nije poslala svoju sliku s prstenom u tu grupu - rekao je on, te objasnio da ga je odmah nazvao i pitao za prsten.

- On se odmah izvinuo i rekao da će održati obećanje i vratiti mi ga. Ali, moja devojka ga je već videla jer je njegova verenica objavila sliku na društvenim mrežama, tako da je bilo besmisleno za mene da koristim isti prsten - objašnjava on.

A što se tiče prvog verenog brata, ispostavilo se da svojoj verenici rekao da je prsten samo zamena dok ne kupi pravi, ali joj nije rekao odakle ga je dobio.

- Osećao sam se više ljutito i izdato zbog toga što mi je išao iza leđa i uzeo prsten nakon što sam rekao "ne" nego zbog činjenice da ga je ukrao. Poznajem i njegovu zaručnicu dovoljno da znam da ne bi volela da sazna da je to moj prsten, pa sam rekao bratu da ću joj reći istinu ako mi ne kupi novi verenički prsten - rekao je iznevereni muškarac.

Iako je pretnja upalila, on i njegov brat se i dalje svađaju.

- Moj brat je kupio prsten, ali me i dalje optužuje da sam bezobziran i djetinjast. On je uporan s tim da bi mi vratio prsten da sam mu dao priliku i da nisam trebao da mu pretim. Sada odbija da razgovara sa mnom. Ne znam više šta da mislim o ovome. Obično bih razgovarao s bratom o tim stvarima i nadrealno je da je on taj s kojim se svađam. Ne mogu da kažem svojoj verenici, a mnogi naši prijatelji su zajednički - zaključio je on.

Komentatori su se složili da autor nije kriv u ovoj situaciji.

"Ukrao ti je prsten. Ima li on neku bolest ili oštećenje koje bi to moglo da opravda ili je on samo najgori brat na svetu?", "Postupci tvog brata bili su vrlo sebični i mislim da nije razmišljao o posledicama. Ako je pretnja da ćeš reći njegovoj verenici bila jedini način da ga nateraš da shvati šta je učinio i da se postidi, onda si to morao da učiniš", bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.