Muškarac 14 sati VISIO sa DIMNJAKA visokog 82 METRA: Preminuo je pre nego što su uspeli da ga spuste! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac 14 sati VISIO sa DIMNJAKA visokog 82 METRA: Preminuo je pre nego što su uspeli da ga spuste! (VIDEO)

Policija, vatrogasci i hitna pomoć bili su na licu mesta u Karlajlu u Kumbriji, na severozapadu Engleske, celog dana

Čovek koji ima oko 50 godina, više od 14 sati proveo je viseći naglavačke sa vrha fabričkog dimnjaka visokog oko 82 metra. Sve se završilo tragično, jer je nesrećni čovek preminuo, pre nego što su uspeli da ga spuste na zemlju.

, dok je helikopter obalske straže kružio iznad njega pokušavajući da oslobodi muškarca zarobljenog od 2.20 ujutru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čovek je na kraju spušten uz pomoć industrijskog berača voća, dovezenog posle nekoliko sati iz Glazgova, oko 17 časova, ali on to nije dočekao.

Za sada je nepoznato zašto se muškarac, najverovatnije meštanin, popeo na dimnjak. Prema nekim informacijama, čovek se možda popeo na dimnjak prethodnog dana oko 22.30 časova. Merdevine na koje se muškarac upleo su bile teško oštećene tako da spasioci nisu mogli da ih koriste, pa se nisu ni popeli sa zemlje do njega.

Muškarac se navodno okliznuo dok je bio na vrhu merdevina, a tada mu se noga zaglavila. Tokom dana, muškarac je bio svestan i pričao je sa policijom, ali je prestao nekoliko sati pre nego što je njegovo telo spušteno.

Policija je u toku dana koristila i dron na koji je postavljen zvučnik.

- Zamolili smo ga da uradi neke osnovne pokrete i on je to i učinio, pa smo videli da još uvek razume o čemu pričamo - rekao je engleski policajac.

Na nesreću, akcija spasavanja se otegla, pa muškarac nije dočekao da bude spasen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.