Mus od čokolade i kafe

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mus od čokolade i kafe

Fantastičan mus od kafe i čokolade. Uživanju neće biti kraja!

Sastojci:

- 230 g krem sira

- 3 kašike kiselog mleka

- 50 g maslaca, rastopljenog

- 3 kašičice ekstrakta vanile

- 75 g stevie u prahu

- 40 g kakao praha

- 3 kašike instant kave

- 75 g šlaga

Priprema:

U posudi ručnim mikserom izmešati sir, kiselo mleko i maslac dok se ne dobije glatku smesa. Zatim dodati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 2 kašike ekstrakta vanile, 50 g stevie, kakao prah i instant kavu dok se ne sjedine.

U drugoj posudi izmešati šlag dok ne bude mekan, zatim dodati 25 g stevie i kašiku vanile i mutiti dok se ne dobije čvrsta smesa. Trećinu šlaga staviti u čokoladnu smesu, lagano miješajući. Polako dodati i ostatak, pazeći da je smesa dobro izmešana i da nema mehurića. Gotovu smesu rasporediti u posude i staviti u frižider na minimalno tri sata. Ukrasite kakao prahom, zrnima kafe ili po želji i poslužite.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.