Murinjo optužio „male klubove” da rade za Barselonu

Izvor: Politika, 27.Sep.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo optužio „male klubove” da rade za Barselonu

MADRID – Trener fudbalera madridskog Reala Portugalac Žoze Murinjo optužio je „male klubove” u španskoj Primeri da rade u korist Barselone i da ne pružaju maksimum u duelima sa zvaničnim šampionom.

„Klubovi koji nemaju velike ambicije u mečevima sa Barselonom nastupaju sa rezervnim sastavima. Barselona je u pretprošlom kolu lako pobedila Sporting iz Hihona čiji je trener Manola Presijada izveo na teren kombinovani tim”, naveo je Murinjo.

On nije želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prognozira koliko će bodova biti potrebno da osvoji Real Madrid da bi se na kraju sezone domogao šampionske titule nakon dvogodišnjeg „posta”.

„U svakom slučaju biće jako teško izdržati borbu sa Kataloncima ukoliko im rivali i dalje budu olako prepuštali bodove. Moja je ocena da se pojedini klubovi predaju još pre početka meča sa Barselonom”, zaključio je Murinjo.

Tanjug

objavljeno: 27/09/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.