Murinjo napušta Real?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2011, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo napušta Real?

Trener fudbalera Reala žoze Murinjo najavio je da bi mogao na kraju sezone da napusti madridski klub, prenose španski mediji.

Murinjo je navodno nezadovoljan odnosom čelnika kluba, a najveći problem predstavlja neslaganje s generalnim direktorom Reala Horheom Valdanom.

Portugalac je uoči početka sezone preuzeo "kraljevski klub", a već nekoliko puta dolazio je u sukob s Valdanom. Murinja je nekoliko puta izjavljivao da Real nema adekvatnu strukturu i da se ne kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u dobrom pravcu.

Valdano je posle meča sa Almerijom u prošlom kolu Primere, koji je završen bez pobednika 1:1, kritikovao Murinja. Portugalac je uzvratio optužbama da je Valdano kriv jer ne želi da dovede pojačanja.

Murinjo je tražio pojačanje, jer se povredio napadač Gonzalo Iguain, dok Valdano smatra da je trenutni igrački kadar dovoljan za osvajanje titule u Primeri. Real se nalazi na drugom mestu na tabeli sa četiri boda manje od Barselone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.