Murinjo: Voleo bih da radim ponovo sa Balotelijem!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Voleo bih da radim ponovo sa Balotelijem!

"Baloteli se u ovom trenutku nalazi u velikom klubu, ali nikada ne znate šta nosi budućnost", najavio je vruće leto Portugalac.

Žoze Murinjo  

Sve se više priča o mogućem povratku Marija Balotelija na Ostrvo, a maštu medija i navijača dodatno je raspalio Žoze Murinjo. Menadžer Čelzija javno je poručio da bi voleo da ponovo sarađuje sa italijanskim napadačem, tako da nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Portugalac na leto krene u operaciju njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << angažovanja.

Murinjo i Baloteli su sarađivali u Interu, gde je bilo dosta varnica sa obe strane, ali su vremenom uspeli da izglade odnose.

“U fudbalu se nikada ne zna. Baloteli se u ovom trenutku nalazi u velikom klubu, ali nikada ne znate šta nosi budućnost. Milan želi da zadrži najbolje igrače, pogotovo Italijane, ali Mario je već ranije igrao u Engleskoj. Sigurno je da nemam nameru da vodim Milan, niti reprezentaciju Italije, ali on je dobar momak i voleo bih da ponovo radim sa njim”, rekao je Murinjo.

 

Baloteli je još ranije izjavio kako bi i on takođe voleo da ga ponovo trenira Murinjo.

“Tokom mojih prvih dana u Interu imali smo problema, ali se sve pretvorilo u veliko poštovanje i sada smo pravi prijatelji. Nikada nije dosadno igrati pod Murinjom. Kada ste u njegovom timu odnosi su porodični i njegov princip je takav da ga ne zanima šta se dešava sa strane”, objasnio je Baloteli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Murinjo: Voleo bih da radim ponovo sa Balotelijem!

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

„Baloteli se u ovom trenutku nalazi u velikom klubu, ali nikada ne znate šta nosi budućnost“, najavio je vruće leto Portugalac.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.