Murinjo: Sjajni Matić drži Hereru na klupi (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Sjajni Matić drži Hereru na klupi (video)

Hoze Murinjo je rekao da je trenutno "nesrećno" za Andera Hereru što nije deo starnog tima jer dva igrača Maruan Felaini i Nemanja Matić igraju fenomenalno.

"Ander Herera je bio igrač sezone sa sada ne započinje utakmice u startnoj postavi. Matić i Felaini su u najboljoj formi od kada ih znam. Nikada nisam video Matićča da igra ovako dobro a takođe ni Felainija, i on je u ekipi sa ova dva fenomenalna momka, tako da za Kerika i Andera je potrebno strpljenje, jer njihovo vreme će doći i oni će postati važni igrači sigurno", dodao je Murinjo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Murinjo traži ugovor za svog miljenika

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017

Portugalski strateg rešen je da produži saradnju sa vezistom...Mančester Junajted igra jako dobro ove sezone, još uvek ne znaju za poraz, pa se nalaze na deobi prvog mesta Premijer lige sa gradskim rivalom Sitijem...Dolazak Matića bio je pun pogodak, Pogba igra daleko rasterećenije, a stiče se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.