Izvor: Blic, 16.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke s gašenjem

Muke s gašenjem

Kada gasim kompjuter, pojavi mi se prozor od Task Managera i javlja da radi 'ShellIcon hidden window'. Šta to znači?

Luka


Instalirali ste MusicMatch nedavno? Na forumima stoji da problem može da se javi još nekim multimedijalnim programima. Idite na Start—>Run, i upišite Msconfig. Označite polje na kom piše MimBoot, zatim pritisnite Apply i restartujet kompjuter. Puna lokacija čudne datoteke je: C:Program

FilesMUSICMATCHMUSICMATCH >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jukeboxmimboot.exe

Slabe baterije

Imam jedno vrlo bitno pitanje - radi se o bateriji na u Apple iPod Nanou (i stari i novi model). Govori se da njihove baterije posle određenog vremena (čuo sam čak posle četiri meseca) znatno oslabe! To me je jako uznemirilo! Hoću sebi da kupim jedan, ali ako je ovo tačno, odustaću od kupovine. Da li je tačno?

M. Ivić


Trajanja baterije za Ipode Nano prve generacije iznose 14 sati, a 24 sata za drugu generaciju. Za najbolje rezultate trebalo bi da se pridržavate uputstva:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61434

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61385

Inače, garancije na iPode iznose godinu dana i trebalo bi da se odnose i na bateriju ako njeno trajanje padne ispod određene vrednosti.

Igrice se koče zbog volana

Kupio sam volan Trust FF380(GM-3500R). Kad igram NFS-ove, igre koče. Kad ga izvadim iz USB-a, igra trzne i nastavi da radi bez kočenja. Skinuo sam najnoviji driver za volan i opet igre koče s volanom. Konfiguracija je MB ASUS (ne znam tačno koja) Crossfire ready. CPU: Intel Pentium 4 HT 3,4 Ghz, 1GB DDRII Ram, ATI X1800XT,HD160GB 8MB cache, Napajanje 550w, XP professional SP2. Pomozite!

Muka


Problem je u volanu ako se problem javlja samo kada je volan priključen. Broj fps-ova pada ispod minimalne vrednosti pa se javlja kočenje. Nažalost, izgleda da ćete jednostavno morati da sačekate da proizvođač napravi driver koji je odgovarajući. U međuvremenu, pokušajte da smanjite rezoluciju i/ili detalje u igri, možda će vam tako pad fps-ova biti manji.

Pitanja možete slati na tehnika@blic.co.yu



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.