Muka nam je od peglanja!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2013, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muka nam je od peglanja!

U četiri od pet domaćinstava peglanje je i dalje ženski posao, a 39 posto pripadnica lepšeg pola priznalo je da njihovi partneri nikada nisu uzeli peglu u ruke

Na ženama je veliki pritisak da i one i njihova porodica izgledaju savršeno, a prvo gde se to vidi jeste ispeglana odeća.

Žene na peglanje „potroše“ više od četiri meseca života, a hrpa veša koju prosečna žena ispegla tokom života visoka je skoro 1.248 metara.

U četiri od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pet domaćinstava peglanje je i dalje ženski posao, 39 posto pripadnica lepšeg pola priznalo je da njihovi partneri nikada nisu uzeli peglu u ruke, a svoju pomoć ponudilo je samo tri odsto dece.

Žene su rekle da im je peglanje jedan od najgorih kućnih poslova, a svaka peta priznaje da bi rado platila nekome da to obavi umesto nje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muka nam je od peglanja!

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2013

U četiri od pet domaćinstava peglanje je i dalje ženski posao, a 39 posto pripadnica lepšeg pola priznalo je da njihovi partneri nikada nisu uzeli peglu u ruke. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.