Mujezinović: Novi Pazar spremno dočekuju MOSI Igre

Izvor: Beta Video, 05.Avg.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mujezinović: Novi Pazar spremno dočekuju MOSI Igre

NOVI PAZAR - Mi se, pre svega, trudimo da obezbedimo kvalitetan smeštaj i hranu, da tereni budu spremni za odigravanje svih predvidjenih utakmica. Ono za šta ne brinem jeste gostoprimstvo gradjana Novog Pazara, već se oseća atmosfera u celom gradu, očekuju se gosti. Sve u svemu privode se kraju pripreme i mislim da smo spremni da dočekamo sve goste, izjavio je Mujezinović.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mujezinović: Država se prema MOSI igrama odnosi kao da se održavaju u Albaniji

Izvor: Beta Video, 05.Avg.2014

NOVI PAZAR - Imam utisak kao da se ovo dešava u Švedskoj ili Albaniji, a ne u Srbiji. Zaista vrlo mala podrška i pomoć države, ovako jedno takmičenje sa ovakom tradicijom od 51 godine postojanja i sa tolikim brojem učesnika nema nijedan grad u Evropi koji se može time pohvaliti. Poseban je značaj...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.