Mržnja bez granica: HRVAT PSOVAO OCU MAJKU SRPSKU pa osuđen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mržnja bez granica: HRVAT PSOVAO OCU "MAJKU SRPSKU" pa osuđen!

Pokajao se, obećao da neće to ponoviti i molio je sudiju da ne bude prestrog.

Dvadesetogodišnjak iz Trogira osuđen je na Prekršajnom sudu na novčanu kaznu od hiljadu kuna zbog nasilja u porodici i to prema ocu kojem je u aprilu ove godine u stanu opsovao, kako stoji u presudi, "majku srpsku".

U mladićevim podacima piše da je Hrvat i da je pravosnažno već osuđivan zbog prekršaja zakona o suzbijanju zloupotrebe droga. Dan kad je bio uhapšen računa mu se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan dan kazne tako da će po presudi morati platiti još 700 kuna.

Mladić je na sudu priznao prekršaj, potvrdio je da je istina da se tada posvađao s ocem i da mu je u ljutnji opsovao "mater srpsku" zato što mu nije dopustio da stanuje u tom stanu.

Pogledajte rezultate

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.