Mrzitelji Srba, Hasanbegović i Esihova ponovo raspaljuju ŠOVINIZAM: Opet udarili na HEROJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrzitelji Srba, Hasanbegović i Esihova ponovo raspaljuju ŠOVINIZAM: Opet udarili na HEROJA

Ne smiruju se

Klub poslanika u zagrebačkoj skupštini "Nezavisni za Hrvatsku" od gradonačelnika Milana Bandića traže da ukloni bistu Ive Lole Ribara.

Pročitajte i:

Ivo Lola Ribar unakažen preko noći https://t.co/ITCVYG80xc pic.twitter.com/7GsaxVv5ef

— Jutarnji List (@jutarnjihr) October 17, 2017

Kako je na svom Tviter profilu objavila Sandra Švaljek, Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih žele da se ukloni spomenik partizanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << heroju, i to samo mesec dana nakon što je postavljena.

Bista je u parku Prilaza baruna Filipovića postavljena pre nešto više od mesec dana, i to zato jer je Bandić, da bi zadržao vlast, popustio pod pritiscima desnice koja je tražila uklanjanje Trga maršala Tita.

#BrunaEsih -Promicanjem #RodnaIdeologija @HDZ001 nema pravo pozivati se na demokršćanske vrijednostihttps://t.co/1ZHpUgVjLP @VladaRH pic.twitter.com/lFL757icwO

— Narod.hr (@narodhr) October 31, 2017

Bandić je Titovo ime uklonio iz centra Zagreba, a postavljanje biste Ive Lole Ribara poslužilo mu je kao kompromisno rešenje. "Nezavisni za Hrvatsku", koje predvode Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih, s Bandićem su snage udružili nakon što je gradonačelnik pristao na uklanjanje imena Trga maršala Tita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.