Mrtvu devojku DANIMA DRŽALI u stanu, pa SMISLILI BOLESNI PLAN: Svi detalji slučaja koji je UZBUNIO BEOGRAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtvu devojku DANIMA DRŽALI u stanu, pa SMISLILI BOLESNI PLAN: Svi detalji slučaja koji je UZBUNIO BEOGRAD

Policija utvrđuje uzrok smrti devojke.

N. K. (30) uhapšen je nakon što je policiji priznao da je sa četvoricom drugova iz svog stana izneo leš M. S, a potom ga ostavio u prtljažniku automobila u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu.

Kako se saznaje, N. K. je tvrdio da je devojka preminula zbog predoziranja narkoticima. Policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je bila u stanu N.V. u vreme kada je devojka preminula.

- Na telu nije bilo vidljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda, pa se zasad pretpostavlja da devojka jeste umrla od predoziranja. Telo je poslato na obdukciju, koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti. Po nalogu tužioca, N. K., koji je živeo u stanu u kom je devojka preminula, zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo omogućavanja konzumiranja narkotika sa smrtnim ishodom, kao i nošenja oružja - kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je nestanak devojke prijavila njena porodica, koja je navela da je ona neposredno pre toga izašla sa lečenja od bolesti zavisnosti. Slučaj su prijavili stanari iz zgrade u Gandijevoj ulici, koji su tog popodneva osetili nesnosan smrad, i videli tragove krvi po spratovima i u liftu, što ih je odalo.

- Stanari su ispred zgrade videli nekoliko muškarca koji su u kesama nosili nešto nalik lešu. Od drugog do šestog sprata videli su se i tragovi krvi, kao i u liftu. Policija je po dolasku upala u stan, ali nikoga nije zatekla. Sumnjivo im je bilo što su videli kauč bez kutije za posteljinu, a koji su potom pronašli na drugom spratu - dodaje izvor. Kako kaže, N. K. (30) u sanduku je, uz pomoć M. G., leš izneo iz zgrade.

- Leš devojke su umotali najpre u kese, a potom ga stavili u sanduk. Međutim, kad su stigli do drugog sprata, tu su ostavili sanduk i telo nastavili da nose samo u kesama. Potom su ga stavili u gepek i odvezli u Nehruovu ulicu - kaže izvor.

N. K. je zatečen u društvu I. V. i D. D.

- Kod I. V. pronađen je pištolj, čiji je vlasnik navodno N. K., kod koga su nađene dve kesice droge - dodaje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.