Izvor: S media, 17.Dec.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić za S media: Ne dam ostavku!

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je za S media portal da neće dati ostavku koju mu je zatražio Samostalni sindikat putara Srbije.

- Neka ona prvo da ostavku, pa onda neka proziva mene! - poručio je Mrkonjić Sonji Vukanović, predsednici Samostalnog sindikata putara Srbije, koja je prva pozvala resornog ministra da se skloni sa funkcije.

Zbog čega Samostalni sindikat putara Srbije traži Mrkonjićevu ostavku, pročitajte OVDE.

(S media)

FOTO: (BETA/Vlada Srbije/Slobodan Miljević/AV)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Ne dam ostavku

Izvor: Beta, 17.Dec.2012

BEOGRAD, 17. decembra 2012. (Beta) - Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je u ponedeljak da neće dati ostavku koju su mu zatražili nezadovoljni putari..."Neka ona prvo da ostavku, pa .

Nastavak na Beta...

Mrkonjić: Ne dam ostavku

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2012

Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić kaže da neće dati ostavku koju su mu zatražili nezadovoljni putari. ..Neće podneti ostavku!..Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je za S media portal da neće dati ostavku koju mu je zatražio Samostalni sindikat putara Srbije... .."Neka ona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.