Mrkonjić uči Tasovca kako da poštuje rokove: Evo koji mu je savet dao

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić uči Tasovca kako da poštuje rokove: Evo koji mu je savet dao

Ministar kulture Ivan Tasovac je, na sednici skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, saopštio tužnu vest. Ne mislimo na to da će budžet za kulturu u sledećoj godini biti još manji, mada hoće i to je svakako tužno.

Tasovac je, osim toga, priznao i da rekonstrukcija Narodnog muzeja neće biti završena u maju, kao što je najavljeno. Oba Tasovčeva sata će tako odbrojati do nule, a isto toliko muzeja će biti ponovo otvoreno.

Posle fijaska u Muzeju savremene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umetnosti i vreme za rekonstrukciju Narodnog muzeja će iscuriti, a radovi neće biti završeni. Ministar je, naravno, očajan zbog toga - “Nažalost, mnoge stvari u ovoj zemlji kasne”, rekao je.

Zato smo mi našli čoveka koji je uvek bio toliko fokusiran na posao da je sve poslove rešavao pre roka.

“Pokušavao sam da završim sve pre roka, ali nisam uspeo da završim sve. Rok je vrlo važan u životu, u svim aktivnostima čoveka, posebno u građevini”, rekao je za Bulevar B92 Milutin Mrkonjić, narodni poslanik.

Evo koji bi savet Mrkonjić dao Tasovcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.