Mraz, magla pa smanjenje oblačnosti, temperatura u blagom porastu

Izvor: RTS, 19.Dec.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mraz, magla pa smanjenje oblačnosti, temperatura u blagom porastu

U Srbiji u toku noći i jutra magla i poledica, a ponegde na jugu i jugoistoku provejavanje slabog snega. U sredu bez padavina. Temperatura u postepenom porastu.
Jutro hladno sa mrazem i maglom mestimično. Pre podne oblačno, u većem delu zemlje suvo, samo još ponegde na jugu i jugoistoku uz provejavanje snega.

Posle podne postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krajem dana u pojačanju. Najniža temperatura od minus devet do minus tri, najviša od minus dva do tri stepena.
I u Beogradu ujutru magla i tokom dana će temperatura ići iz minusa u plus.
U četvrtak umereno oblačno i suvo, u košavskom području jak jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno olujni.
U toku noći ka petku u severnim i zapadnim, zatim i u ostalim krajevima kiša koja će se ponegde lediti na tlu.
U subotu oblačno, ponegde slaba kiša, u nižim predelima otapanje snega.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutru mraz i magla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018

U Srbiji će danas ujutro biti hladno sa umerenim i jakim mrazem i maglom mestimično. Pre podne oblačno uglavnom suvo, samo još ponegde na jugu i jugoistoku provejavanje slabog snega...Po podne se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oblačno i hladno, ponegde slab sneg

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2018

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme, ponegde uz slab sneg, saopštio je RHMZ...Jutro hladno, uz mraz i maglu, a pre podne ponegde na jugu i jugoistoku provejavanje slabog snega...Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana u pojačanju. Najniža temperatura od minus devet do...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.