Mraz i magla, ali ne doveka! Najavljen VREMENSKI PREOKRET: Pogledajte šta nas čeka DO KRAJA NEDELJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mraz i magla, ali ne doveka! Najavljen VREMENSKI PREOKRET: Pogledajte šta nas čeka DO KRAJA NEDELJE!

U Beogradu ujutro slab mraz, u nižim delovima grada magla.

U Srbiji se danas ujutro očekuje slab mraz, po kotlinama i nizijama mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni.

Jutarnja temperatura od -4 do -1, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni.

Tokom dana umereno do potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblačno i suvo.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura oko -2 , a najviša dnevna oko jednog stepena.

Ujutro slab mraz i mestimično magla, koja će se po pojedinim kotlinama i nizijama zadržati i duže tokom dana, a u ostalim krajevima umereno oblačno. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -5 do -1, a najviša od 1 do 5, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije, u Timočkoj Krajini oko 8 stepeni.

Ujutro slab i umeren mraz i mestimično magla. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -7 do -1, a najviša od 3 do 6 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 10 stepeni.

Do subote ujutro po kotlinama, nizijama i dolinama reka magla koja će se u pojedinim danima zadržati i duže tokom dana, a u ostalim krajevima malo i umereno oblačno sa sunčanim periodima.

U nedelju i ponedeljak oblačno mestimično s kišom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.