Može griz od užine?

Izvor: RTS, 19.Jul.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može griz od užine?

Zbog nezvanog gosta, jedan stanovnik Tenesija u Sjedinjenim Američkim Državama, morao je da prekine užinu na balkonu, a snimio je kako se medved penje uz kuću, da bi mu se, verovatno, pridružio u jelu.
Dok je užinao na balkonu vikendice u okolini grada Gatlinburga, čovek je čuo buku. 

Kada je video da buku pravi očigledno gladan medved, želeo je da ga snimi.
„Medved je podigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glavu i ustremio pogled ka meni i mojoj užini. Verovatno je osetio miris moje hrane. Ali, kada je počeo da se penje uz kuću, brzo sam pobegao“, rekao je čovek iz Tenesija za portal upi.com.
Dodao je: „Otrčao sam u kuću i zatvorio vrata za sobom. Kad sam se okrenuo, medved je bio na mestu gde sam maločas stajao. To se dogodilo tako brzo da sam u trenutku ostao nem“.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.