Možda je to njemu smešno: Oženiću Mirku kad ne bude trudna

Izvor: B92, 22.Nov.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda je to njemu smešno: "Oženiću Mirku kad ne bude trudna"

Fudbaler Vujadin Savić kaže da je spreman da oženi glumicu Mirku Vasiljević.

Iako su se poznate ličnosti šalile na račun Mirke i njenih trudnoća, njen dragi imao je opasku na pitanje – kad planira venčanje.

“Mirku ću oženiti prve godine kada ne bude trudna! Šalim se, planiramo venčanje. Porodica mi mnogo nedostaje, ali u životu u jednom trenutku nešto mora da trpi zarad nečeg drugog. Mirka i ja se odričemo mnogo toga, nije nam lako, iako svaki tren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koristimo da budemo zajedno. Sledeće nedelje sam u Beogradu“, rekao je Vujadin, prenosi “Kurir“.

Iako je Mirka poznata kao osoba vedrog duha, nismo sigurni kako će joj se dopasti ova šala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vujadin: Mirku ću oženiti kada ne bude trudna

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2015, 14:06

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević ponosni su roditelji sinova, Andreja i Mihajla i ćerkice Adrijane. Iako nije otkrio datum vjenčanja, nekadašnji igrač Crvene zvijezde kaže da će se to uskoro dogoditi...“Mirku ću oženiti prve godine kada ne bude trudna! Ha, ha, ha.. Šalim se, planiramo vjenčanje....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.