Motorola radi na velikom projektu – wireless punjač

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 19:22

Motorola radi na velikom projektu – wireless punjač

Motorola želi da uvede wireless punjač i na izradi te tehnologije sarađivaće sa kompanijom Guru Wireless.

Lenovo želi da Motorolu vrati u sam vrh, kada su u pitanju android mobilni telefon i wireless punjačem pokušaće da to urade.

Do sada nisu želeli da se bave nikakvim "specijalnim" stvarima, kako bi telefon ostao jeftin i održao dosadašnji nivo prodaje, ali sada su odlučili da dignu priču na viši nivo.

U sredu su saopštili da će se udružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kompanijom Guru Wireless, koja je u saopštenju navela da će se potruditi da sve uradi po kvalitetu i standardu Motorole.

Mnogi su pokušali da uvedu wireless punjače za stalno od 2015. godine, ali osim prototipa, nismo videli ništa konkrentno.

Zato Motorola želi da pokuša da bude prva u tome i da svaki telefon ima wireless punjač.

Videćemo da li će to uspeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.