Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 08:31

Motorola predstavila Moto Watch 40 koji proširuje liniju njenih pametnih satova

Novi pametni sat kompanije Motorola je Moto Watch 40 koji dolazi u opcijama potpuno crne ili crne kombinacije sa zlatnom bojom. Deluje da je novi sat nešto kompaktnija verzija prošlogodišnjeg Moto Watch 70 modela koji je u maju lansiran zajedno sa Moto Watch 200 satom.
Iako podseća na taj, Moto Watch 40 donosi zakrivljeni LCD ekran dužine dijagonale 1,57 inča sa preko 85 opcija za lice sata. Novi model ima kućište napravljeno od cinka sa zamenljivom silikonskom narukvicom uz IP67 sertifikat >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za otpornost na vodu.
Softversku stranu pokriva Moto Watch OS, a sat podržava obaveštanja na ekranu, mada ne nudi opciju odgovaranja na poruke ili obavljanja poziva na uređaju.
Kao i sve više nosivih uređaja i ovaj sat ima funkcije koje prate zdravlje korisnika. Moto Watch 40 ima mogućnost za praćenje otkucaja srca i SpO2 tokom 24 časa, ali i funkcije praćenja sna i merenja nivoa stresa, a svaka od tih funkcija može da se integriše sa GoogleFit platformom.

Motorola Motorola
Moto Watch 40 ima bateriju kapaciteta 240 mAh koja, kako tvrdi kompanija, može da traje do 10 dana sa samo jednim punjenjem. Uz to, baterija podržava brzo punjenje koje može napuniti sat za samo 25 minuta uz priloženi magnetni punjač.
Na zvaničnom sajtu kompanije, novi sat košta 65 dolara, a njegova dostupnost u raznim državama sveta će verovatno biti precizirana u narednom periodu.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.