Motorola Razr 40 je najpristupačniji telefon na preklop

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Avg.2023, 03:30

Motorola Razr 40 je najpristupačniji telefon na preklop

Motorola Razr 40 poseduje isti visoki kvalitet izrade kao premijum verzija sa oznakom ultra, veliki unutrašnji ekran, čist softver i još veću bateriju, kao i senzor kamere.
Razr 40 dolazi u istim dimenzijama i težini kao i Motorola premijum model na preklop, Razr 40 ultra, ali je prekriven veganskom kožom umesto staklom.

Motorola Motorola Motorola
Spoljni i unutrašnji displej Uprkos tome što je spoljni ekran na ovom modelu manji, displej dijagonale >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 1.5 inča bez problema može da se koristi kako bi se brzo proveravale notifikacije i pratilo šta kamera snima.
Kada se telefon otvori, pred korisnicima se pojavljuje 6.9-inčni savitljivi AMOLED displej rezolucije 1080p sa 144Hz osvežvanjem i HDR10+ podrškom.
Procesor i memorija Motorola Razr 40 opremljena je Snapdragon 7 Gen 1 čipom koji, pored odličnih performansi, donosi i izuzetnu energetsku efikasnost kako bi baterija na ovom modelu što duže trajala.
Izuzetnoj brzini rada doprinosi i 8/256GB memorijska konfiguracija koja se stara da sve aplikacije rade bez ikakvog seckanja i zastoja.
Kamere Glavni senzor na modelu Razr 40 veći je od onog na modelu sa oznakom ultra i rezolucije je 64MP, a tu je i 13MP ultraširoki senzor sa autofokusom i macro opcijom slikanja, dok je sa unutrašnje strane smeštena 32MP selfi kamera.

Motorola Motorola
Baterija Razr 40 poseduje bateriju kapaciteta 4.200mAh sa mogućnošću 30W žičanog i 5W bežičnog punjenja.
Na kraju nikako ne bi trebalo zaboraviti ni preporučenu cenu od 99.990 rsd, što ovaj model čini najpristupačnijim telefonom na preklop.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.